Politika privatnosti

Definicije politike privatnosti

Ova Politika privatnosti reguliše praksu prikupljanja informacija od korisnika prilikom korišćenja veb stranice www.kby.rs, kao i njihovog skladištenja u bazama podataka KBY TRANSFER SERVICE. Naša politika privatnosti sadrži razloge zašto i kako sakupljamo, koristimo i štitimo vaše lične podatke.
Zadržavamo diskreciono pravo da ovu Politiku privatnosti izmenimo u bilo koje vreme, tako da takav izmenjeni tekst postaje važeći odmah nakon objavljivanja na našem veb sajtu.
Vaša dalja upotreba vebsajta nakon modifikacija znači da prihvatate sve uslove politike privatnosti tako izmenjene. Stoga, mi ohrabrujemo korisnike da povremeno ponovo čitaju informacije sadržane u Politici privatnosti kako bi bili obavešteni o svim promenama.

Metoda prikupljanja i korišćenja podataka

Prilikom vaše posete veb stranici, možemo prikupiti vaše lične podatke koji su neophodni za postavljanje vašeg naloga, radi promene ili naplate usluge koju vam prižamo. Vaše lične podatke koristimo isključivo da bismo vam pružili usluge koje želite ili da prilagodimo (personalizujemo) našu ponudu, poboljšamo rad vebsajta, osiguramo administrativne provere, uspostavimo kontakt sa vama, poboljšate naše marketing rezultate i poboljšamo našu ponudu usluga na tržištu, kao i za saradnju sa institucijama za sprovođenje zakona.

Mi ne prodajemo niti iznajmljujemo vaše lične podatke trećim licima zbog njihovih potreba za oglašavanjem, i da vam prethodno nismo dali mogućnost da isključite ovu opciju. Međutim, možemo otkriti vaše podatke našim poslovnim jedinicama i partnerima koji su deo ove Politike privatnosti. Nikada, pod bilo kojim okolnostima, nećemo zloupotrebiti vaše lične podatke. U narednim odeljcima ćemo vam pokazati načine i razloge za moguće korišćenje vaših podataka.

Skladištenje podatka

KBY TRANSFER SERVICE, kao pružalac usluga na veb lokaciji maksimalno se trudi da zaštiti Vašu privatnost kada ste "onlajn" korisnik. Vaši lični podaci se čuvaju na siguran i poverljiv način i obrađuju se na zakonit način u skladu sa ovom politikom privatnosti. Mi preduzimamo odgovarajuće tehničke i organizacione mere za zaštitu vaših ličnih podataka od neovlašćenog i nezakonitog pristupa i obrade, uključujući i šifrovanje (enkripciju) vaših podataka. Zadržavamo vaše informacije koliko god je potrebno za obradu vaše narudžbine, plaćanje, vraćanje novca, odgovore na žalbe ili pružanje promotivnih informacija na koje ste se prijavili.

Kolačići

Kolačić je informacija koja je na računaru sačuvana od strane veb stranice koju posećujete. Kolačići obično čuvaju vaša podešavanja, podešavanja za veb sajt, kao što su željeni jezik ili adresa. Kasnije, kada ponovo otvorite istu veb stranicu, Internet pretraživač šalje nazad kolačiće koje pripadaju ovoj stranici. Ovo omogućava stranici da prepozna i prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Ako ne želite da naš veb sajt ima pristup vašim kolačićima, možete ih blokirati. Većina veb pretraživača vam omogućava blokiranje kolačića. To možete uraditi u postavkama veb pretraživača.

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode