O KBY transfer servisu

KBY transfer servis je kompanija iz Beograda. Pružamo usluge transfera u Beogradu, Srbiji i regionu, od 2006. godine. Tokom ovog perioda, stekli smo bogato iskustvo i naše usluge pružili hiljadama turista i poslovnih putnika. Sa bilo koje lokacije u Srbiji ili regionu sa nama možete putovati gde god želite, otići do hotela, aerodroma, na poslovni događaj ili venčanje, ili jednostavno obići grad. Mi se ponosimo ne samo time što ćemo Vas odvesti tamo gde želite, već i time kako ćemo Vas odvesti tamo.

 

O transfer servisu

Transfer servis predstavlja uslugu prevoza, kako poslovnih putnika, tako i turista, koji žele da unapred organizuju vožnju od i do aerodroma, po gradu, ili od grada do grada. Ova usluga se razlikuje od taxi usluge po tome što klijentu omogućava da vožnju rezerviše unapred i da plati fiksnu cenu. A KBY transfer servis Vam može pomoći u tome. Većina transfera može biti rezervisana online, a sve posebne rute mogu biti dogovorene putem e-maila. Izaberite rutu i tip vozila, ostavite svoje kontakte i izvršite uplatu. Vaš vozač će Vas čekati u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu i putovaćete udobno i bezbedno do željene destinacije.

 

Izlazimo u susret Vašim potrebama

Bez obzira kakve su Vaše potrebe kada su putovanja u pitanju, KBY transfer servis ima mnogobrojne opcije prevoza, kako bismo odgovorili na različite situacije i mogućnosti plaćanja. Bez obzira da li putujete sami ili u grupi, turistički ili poslovno, mi razumemo Vašu potrebu za pouzdanom i blagovremenom uslugom.

 

Zašto rezervisati transfer preko nas?

 • lako i bezbedno online rezervisanje
 • dobijanje potvrde odmah nakon rezervacije
 • fiksne i sveobuhvatne cene
 • bez skrivenih provizija, samo odlična usluga po veoma pristupačnim cenama
 • profesionalna i kvalitetna usluga “od vrata do vrata”
 • iskusni vozači koji govore i engleski jezik
 • bedbedna, udobna i čista vozila
 • sedišta za bebe i decu su dostupna na zahtev
 • besplatan internet u svim našim vozilima
 • praćenje letova – bićemo na dogovorenom mestu kad Vaš avion sleti, čak i ako kasni
 • vozač će Vas odvesti odmah na željenu destinaciju i nećete morati da čekate ostale putnike satima

Naša vozila
Naša vozila su podeljena u 5 kategorija: Standard (do 4 putnika), Business (do 4 putnika), Standard Minivan (do 8 putnika), Business Minivan (do 7 putnika), i Minibus (do 20 putnika).

Standard Car

VW Passat i Ford Mondeo su tipovi automobila koje nudimo u klasi standardnih vozila. Ova vozila predstavljaju dobar izbor za sve klijente koji ne žele previše luksuznu opciju prevoza. Kapacitet vozila je 4 putnika, pored vozača, a gepek može primiti 4 kofera srednjih dimenzija. Ovo su udobna i diskretna vozila.

Business car

Mercedes E i Audi A6 su tipovi automobila koje nudimo u klasi „business cars“ (poslovnih vozila). U pitanju su luksuzna i udobna vozila sa širokim sedištima i potpuno opremljeni. Kapacitet vozila je 4 putnika, pored vozača, a gepek može primiti 4 kofera srednjih dimenzija.

Standard Minivan

VW Caravelle i Opel Vivaro su tipovi automobila koje nudimo u klasi standard minivan. Kapacitet vozila je 8 putnika, pored vozača, a gepek može primiti 8 kofera srednjih dimenzija. Ovaj tip vozila klijenti najčešće traže za grupe do 8 putnika ili manje grupe koje putuju sa dosta prtljaga.

Business minivan

Luksuzni minivenovi marke Mercedes Vito su automobili koje nudimo u klasi „business minivan“ (poslovni miniven). Kapacitet vozila je 7 putnika, pored vozača, a gepek može primiti 7 kofera srednjih dimenzija. Ovaj tip vozila klijenti najčešće traže za grupe do 7 putnika ili manje grupe koje putuju sa dosta prtljaga.

Minibus

Mercedes Sprinter je automobil koji nudimo u klasi minibus. Kapacitet vozila je 20 putnika, pored vozača, a gepek može primiti 20 kofera srednjih dimenzija.
Vozni park

Dodatne mogućnosti

 • Sva naša vozila su opremljena sa besplatnim internetom;
 • Ukoliko putujete sa decom, možete rezervisati vozilo sa sedištem za bebe ili decu (dodatno se naplaćuje), i vozač će sedište sigurno instalirati pre putovanja.
 • Naši minibusevi su takođe opremljeni prikolicama za Vaš prtljag (dodatno se naplaćuje);
 • Ako imate bilo kakve dodatne zahteve, molimo Vas specifikujte ih u rezervacionom formularu, ili nam pošaljite e-mail, a mi ćemo se potruditi da zadovoljimo Vaše potrebe i očekivanja.

Mi redovno obnavljamo naš vozni park i sva vozila su uvek u savršenom stanju, što Vam omogućava da uživate u maksimalnoj udobnosti i sigurnosti.

 

Profesionali vozači

Svi naši vozači su kvalifikovani za posao kojim se bave, tačni su, pristojni i diskretni, svi govore engleski jezik i kvalifikovani su da odgovore na sva pitanja koja imate. Njihovo iskustvo i odlično poznavanje oblasti koje ćete posetiti, će Vam omogućiti udobnu i sigurnu vožnju najkraćim putevima. Vozači će znati kako da Vam pomognu u okvirima Vašeg putovanja, ukoliko Vam je potreban savet u vezi pronalaženja adrese, ukoliko želite da rezervišete sto u restoranu, bavite se sportskim aktivnostima, rezervišete hotelsku sobu ili iznajmite stan. Želite li da razgovarate sa vozačem tokom vožnje, ili želite da slušate muziku ili odspavate nakon dugog putovanja, izbor je potpuno Vaš.

 

Dobrodošli!

Izaberite i rezervišite svoj transfer, kontaktirajte nas ako imate bilo kakva pitanja, biće nam zadovoljstvo da pronađemo opciju za Vas.

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode