Beogradski transfer servis

Rezervišite online
*ili nas kontaktirajte putem e-maila

do/od po satu aerodroma Rezervišite direktnu vožnju od i do aerodroma
Po gradu Rezervišite vožnju po gradu, izuzev vožnje od i do aerodroma
Od grada do grada Rezervišite vožnju od grada do grada
Događaji Rezervišite vožnju za male ili velike događaje. Usluga je dostupna za i grupna putovanja.
Po satu Usluga "po satu" dostupna 24/7, na 2 sata ili 2 meseca, za sve prilike.

Zašto mi?

lako & bezbedno online rezervisanje lako & bezbedno online rezervisanje
instant potvrda instant potvrda
fiksne i sveobuhvatne cene fiksne i sveobuhvatne cene
online plaćanje online plaćanje

Kako funkcioniše?

Pronađi putanju i izaberi svoju vožnju

Naša vozila i vozači su dostupni kada i gde je Vama potrebna vožnja

Rezervišite transfer online

Specifikujte datum i vreme transfera. Platite unapred po definisanim cenama bez skrivenih provizija.

Vozač će Vas čekati

Iskusan profesionalni vozač će Vas sačekati na dogovorenoj lokaciji u dogovoreno vreme i odvesti vas na željenu destinaciju.

Organizuj svoju vožnju u 3 jednostavna koraka


 

Pronađi rutu koju želiš i izaberi svoju vožnju

1. Pronađi rutu koju želiš i izaberi svoju vožnju

Bez obzira da li putujete sami ili u grupi, turistički ili poslovno, mi imamo opcije za Vas.

Izaberite željeno mesto polaska i krajnju destinaciju u prozoru za pretragu ili izaberite uslugu „po satu“. Izaberite tip usluge i kategoriju vozila u skladu sa Vašim potrebama. Ako ne pronađete željenu destinaciju ili imate dodatna pitanja, pošaljite nam e-mail a mi ćemo Vam poslati raspoloživost vozila i izračunati cenu za Vas.

 

Rezervišite transfer online

2. Rezervišite transfer online

Specifikujte datum i vreme, ime hotela ili adresu i ostale detalje putovanja. Takođe je važno da nam kažete broj Vašeg leta, kako bi Vas vozač sačekao na adekvatnom mestu i prilagodio se eventualnim promenama u rasporedu letenja. Ostavite Vaše kontakte i izvršite plaćanje. Čim to uradite, Vaša vožnja je rezervisana.

 

Vozač će Vas sačekati

3. Vozač će Vas sačekati

Iskusni profesionalni vozač će Vas čekati na dogovorenom mestu u dogovoreno vreme. Vozač će imati sve neophodne informacije u vezi putovanja, pomoćiće Vam da ponesete težak prtljag do kola, i odvesti Vas do željene destinacije udobno i bezbedno. Ne poznajete dovoljno grad? Ne brinite, naši vozači odlično poznaju grad i oblast u koju putujete, čime mogu dodatno doprineti Vašem iskustvu. Bez obzira koja je prilika u pitanju – od transfera do i od aerodroma, preko gradskih tura, do venčanja i poslovnih događaja – naši vozači će Vam pružiti odličnu uslugu.

Uživajte u vožnji!

Ko smo mi?

KBY transfer servis je kompanija iz Beograda. Pružamo usluge transfera u Beogradu, Srbiji i regionu, od 2006. godine. Tokom ovog perioda, stekli smo bogato iskustvo i naše usluge pružili hiljadama turista i poslovnih putnika. Sa bilo koje lokacije u Srbiji ili regionu sa nama možete putovati gde god želite, otići do hotela, aerodroma, na poslovni događaj ili venčanje, ili jednostavno obići grad. Mi se ponosimo ne samo time što ćemo Vas odvesti tamo gde želite, već i time kako ćemo Vas odvesti tamo.

O transfer servisu

Transfer servis predstavlja uslugu prevoza, kako poslovnih putnika, tako i turista, koji žele da unapred organizuju vožnju od i do aerodroma, po gradu, ili od grada do grada. Ova usluga se razlikuje od taxi usluge po tome što klijentu omogućava da vožnju rezerviše unapred i da plati fiksnu cenu. A KBY transfer servis Vam može pomoći u tome. Većina transfera može biti rezervisana online, a sve posebne rute mogu biti dogovorene putem e-maila. Izaberite rutu i tip vozila, ostavite svoje kontakte i izvršite uplatu. Vaš vozač će Vas čekati u dogovoreno vreme i na dogovorenom mestu i putovaćete udobno i bezbedno do željene destinacije.

Izlazimo u susret Vašim potrebama

Bez obzira kakve su Vaše potrebe kada su putovanja u pitanju, KBY transfer servis ima mnogobrojne opcije prevoza, kako bismo odgovorili na različite situacije i mogućnosti plaćanja. Bez obzira da li putujete sami ili u grupi, turistički ili poslovno, mi razumemo Vašu potrebu za pouzdanom i blagovremenom uslugom.

Naša vozila

Naša vozila su podeljena u nekoliko kategorija, od Standardne (za do 4 putnika), do Minibus kategorije (za do 20 putnika). Ako imate bilo kakve dodatne zahteve, molimo Vas specifikujte ih u rezervacionom formularu, ili nam pošaljite e-mail, a mi ćemo se potruditi da zadovoljimo Vaše potrebe i očekivanja.

Dobrodošli!

Izaberite i rezervišite svoj transfer, kontaktirajte nas ako imate bilo kakva pitanja, biće nam zadovoljstvo da pronađemo opciju za Vas.

Saznaj više...
UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode